Link Kısaltarak Para Kazanın - Sosyal Yasam

HAKAN KOCA

9 Ağustos 2018 Perşembe

Link Kısaltarak Para Kazanın

Merhabalar Arkadaşlar, Bugün sizlere "Link Kısaltarak İnternetten Para Kazanma" Taktikleri göstericeğim..

link kısaltarak para kazan ile ilgili görsel sonucu

Arkadaşlar bildiğiniz üzere internetten para kazanmak zordur fakat bazıları var çok kolay kazanıyor.. Arkadaşlar bunun için farklı yöntemler siteler var fakat bugün " Link Kısaltma " sitelerini ele alacağım..
Arkadaşlar öncelikle link kısaltma sitelerinden bazıları " Tr.Link, Link.TL, Bc.Vc " Böyle çeşitli çeşitli link kısaltma servisleri vardır..
 Ben TR.Link Kullanıyorum ve gayet memnunum. Sizi fazla sıkmadan hemen taktiklerimize geçelim..
TAKTİK 1 ;  
İlk taktiğimizde arkadaşlar oyun hileleri araştırıcaz bulucaz ve youtube'de paylaşıcağız fakat bunu tabiki de bir program veeya site olması lazım o siteyi, programı linkini kısaltıcağız arkadaşlar. 
ÖRNEĞİN ; Siz bir program buldunuz ve onun linkini kısaltcaksınız öncelikle onun linkini kısaltmadan önce DosyaUpload, DosyaTC gibi sitelere yükleyip öyle kısaltıcaksınız site için de sitenin bağlantısını kopyalayıp öyle kısaltıcaksınız... 
Buraya kadar herşey basit sonra youtube'ye video çekme vakti geldi hileyi tanıtıcaz ve yükledikten sonra video açıklamasına kısalttığımız link'i yapıştırıcağız.
Günlük 25 Tıklama Garantidir :)  

TAKTİK 2 ;
Arkadaşlar bilirsiniz ki futbol çok izlenen bir spor'dur ve bunun hepsi neredeyse LigTV falan gibi kanallarda yayınlanır..
Tabikide internette de  yayınlayan siteler var arkadaşlar bu siteleri bulup linki kopyalayıp kısaltıyoruz ve maçın başlamasına az bir süre kala Facebook'da bütün "Canlı Maç İzle" sayfalarına, gruplarına atıyoruz..
ÖRNEK :
Fenerbahçe - Galatasaray Maçı Canlı İzle.! 
Tıkla Reklamı Geç : " Kısaltılan Link"
Arkadaşlar böyle yazarak sayfaların gönderilerine yorum yapın ve gruplarda ise gönderi olarak paylaşın günde rahat 50-100 tıklanma alıcaktır.. Ardından maç bittikten sonra aynı taktiği isterseniz de " Özet " şeklinde de yayınlabilirsiniz.. 10-30 Tıklanma arasında gelicektir..

TAKTİK 3 EN ÇOK KAZANDIRAN : 
Arkadaşlar twitter'de +18 bir hesap açıcaksınız ve ardından burada +18 hasthagler kullanarak +18 fotoğraflar paylaşıcaksınız.! 
ÖRNEK GÖNDERİ ; 
Türk Gençler İfşa !
Video'yu İzle : " Kısaltılmış Link " 
Arkadaşlar hasthag'de kullanın ilk zamanlarda onlar size çok yardımcı olucaktır. İlk zamanlarda günde 10-20 tıklanma alıcaksınız fakat işi ilerletirseniz 1K-2K Takipçiniz olursa günde en az 100-200 tıklanma alıcaksınızdır.! 


Arkadaşlar bu yazımızda bu kadardı. :) 
İYİ KAZANÇLAR HEPİNİZE BOL ŞANS.!


internetten para ile ilgili görsel sonucu




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakan Koca